Edzőtábor 2. felvonás

Sziasztok!

A szerdai nap is elég erősre sikeredett. Már sokkal jobban éreztem magam a betegségből kigyógyúlva. Egész jól ment a sík és a végén a hegy is. Ismét Lucignana felől támadtunk. Ma még meredekebb volt mint tegnap:-) Átlagban 8%, de helyenként a 13% azért meg tudja „ütni” az embert, főleg 4óra edzés után. Dehát azért vagyok itt, hogy az előírt edzésadagokat teljesítsem, és kellően felkészüljek az előttem álló szezonra. Az időjárás nagyon szépen javul. Helyenként a 19fokot is elérte a mutató, szuper volt már így bringázni.

Ma egy laza 2óra átmozgató edzést mentem. Ez ma igazi „feeling” bringa volt. Délután 1kor indultunk 17fok-ba, lazán, capuccinozva. Nagyon szuper:-) Este kalória pótlás, dvd, és pihenés a progi. Még két nap kemény edzés vár rám. Holnap egy komoly hegyi edzés, szombaton pedig egy hosszú, 6órás menet.

Pénteken hegyi edzés volt soron. Coreglia egy 700m-es dombon fekszik és több irányból is meg lehet közelíteni. Három kört mentünk a környező utakon, hegyi szerpentineken. Az első „kanyarban” Barga felé indultunk. Huszonnyolc km lett az első kör, mindjárt 700m szinttel. A második a szokásos lucignana-i, a megszokott 10 –néhol 13%-os meredekségével. Visszaérve a kiindulópontra, már csak egy emelkedő várt ránk. Gronignana felől támadtuk meg a hegyet. Ez volt a legnehezebb, mert itt egyenletesen 7-8% és a végén 1000m-ig mentünk. Egyre jobban érzem magam, minden nap gyógyultabb és „erősebb” vagyok. Sajnos már csak egy nap, és indulunk haza:-(

Az utolsó nap 2óra laza bringázás volt tervben. Így is összejött majd 1000m szint. Nagyon szép hegyi utak, szerpentinek vannak erre, így nagyon elvezetes, igazi montis feeling itt edzeni.

A továbbiakban bringaexpo, majd lassan megkezdődik a montis szezon.

Jó elkészülést!

Üdv,
Buzso
Buzso a Facebook-on:Like!

Hozzászólások

hozzászólás