Bükk közép

Tavaly indultam sok ev kihagyàs utàn ezen a versenyen,es nagyon megtetszett a valtozatos pàlya és panoràma is. Újból ōsszekötöttük családi nyaralàssal, így a pihenèsre is jutott idő.

Nem jól indult a reggel, fiacskàm sajàt kezére vàgta a kocsi ajtót, de szerencsére nem törtènt komoly baj, valahogy éreztem hogy lesz még valami.

Felfelék megint nagyon jól estek, de lefelé újból a fékkaré volt a főszerep, meg valahogy sodródosnak éreztem a nagy lejtőt (lehet az újonnan leszórt murva miatt volt). Az első frissítőnél kicsit időztem mert aranyos sàrcseppek szàradtak a szemüvegemre, persze hogy a làtómezőbe.

Az első hosszabb lejtő közepe táján egy éles bal kanyar után sikerült egy kisebb sáros részre rámennem, de szerencsére kikeveredtem belőle. Szomorúan láttam Beát amint defekt miatt a szélen áll, 26-os belsővel meg nem lett volna előrébb.

A frissítő utàni első emelkedő leküzdését màr tavaly elterveztem hogy idén leküzdöm, de amint odaértem, beijedtem…tolàs következett. A második frissítőnél aztán Bea visszaelőzött, és amilyen gyorsan jött, úgy el is tűnt. Ezután változatos pálya következett, sok rövidebb emelkedővel ahol tudtam is előzgetni.

Az utolsó frissítő előtt elért a sokak àltal àtélt defekt. Slime-os belsőt okàdta a folyadékot, kettő 4 centis felütéses szakadàs amit egy nem sikerült vízmosàs àtugràs okozott. Itt elvesztegettem 10 percet, de aztàn őrült szàguldàssal beértem, ha jól láttam akkor master1 70-ként.

De így is jobbat mentem mint tavaly, közel 10 perccel, de a 3 óràs tervezett időt sajnos emiatt nem tudtam teljesíteni, talán majd jövőre.

 

 

Hozzászólások

hozzászólás